Parasolo (archief)

> Duur: 40 minuten > 2 tot 3 x spelen op 1 dag mogelijk > Variabele looproute > Inclusief alle benodigde techniek

Een lesje in gezelligheid bij het theevrouwtje, vrienden worden met Johnny de cocktailshaker of reflecteer op het leven met de eigenzinnige levenskunstenaar. Theater Gajes brengt met deze zeer interactieve lopende voorstelling gastvrijheid en gezelligheid met een rauw randje.

 

In Parasolo ontvouwen zich drie portretten van mensen, die vanuit eenzaamheid gedreven worden. Zij nemen een wereld mee van gastvrijheid en gezelligheid, maken bijzondere ontmoetingen waar, vieren een feestje met de toeschouwer of gaan een diepgravend gesprek aan. Vriendschap, eenzaamheid en levensvragen in een miniatuurwereld: dat is Parasolo.

 

Deze spectaculair ontworpen parasols geven beschutting en verkoeling. Met verrassende effecten, die worden ingezet afhankelijk van het weertype. De vormgeving van de parasols en de kostuums worden aangepast op het weer van de dag zelf. Bij warme of hete dagen bieden de parasols schaduw en verkoeling door ventilatoren en watersproeiers. Op regenachtige of koude dagen vinden de toeschouwers een droge plek onder de parasols en kunnen ze zich warmen. De parasols zijn uitgerust met prachtige verlichting en daardoor zowel overdag als ’s avonds inzetbaar in zomer en winter.